Van auditie via screentest naar opnames

kopie regisseurs

Uit het grote aanbod van talentvolle spelers en figuranten is na casting de keuze gemaakt. 

Dit zijn de spelers en rollen met tekst:

cast

 Rolverdeling. (NB niet iedereen op foto zichtbaar, links spelregiseur Rick Hooijberg)

spelers

  

scherm Klik > https://www.youtube.com/watch?v=g64kAt4a774&feature=em-uploadowner#action=share

De filmkleding voor de cast is dik in orde. Met dank aan onze actieve kledingafdeling.

  aangekleed   Naamloos 7   Naamloos 1    kledingteam      

 

Op weg naar premiere en voorstellingen

Langzaam, maar heel zeker, zijn we op weg naar de maand november. Nog niet op de kalender misschien, maar wel werken we met man en macht toe naar de premiere en voorstellingen die voor midden november gepland staan. De montage van de film vraagt veel tijd, geduld en vakmanschap. Daarover beschikken onze mensen zeker. De opnames van de documentaire vorderen. Achter de schermen is een werkgroep druk bezig om van de premiere en voorstellingen iets bijzonders te maken. Voor sponsoren, alle medewerkers maar ook het publiek. Later meer.

 premiere

 

 

 

 

 

 


 

 

Documentaire brengt verhalen boven water

Een speciale werkgroep van Stichting Regiofilmproducties is gestart met het interviewen van streekgenoten, vooral oudere personen, die een verhaal uit het verleden te vertellen hebben. Deze verhalen zullen later in dit jaar in beeld en geluid worden opgenomen, op speciale locaties. Zo worden feiten, verhalen en anekdotes over het einde van de 2e wereldoorlog en de daarop volgende jaren van wederopbouw vastgelegd. Voor nu en later. Ook wordt er door de stichting een lespakket ontwikkeld voor o.a. de basisschoolleerlingen. Thema’s uit de films zoals vertrouwen, wantrouwen, vluchtelingen en meer zullen worden gebruikt om gebeurtenissen uit de oorlog en later in historisch perspectief te plaatsen. Maar ook om de huidige gebeurtenissen in de wereld die hun sporen in de eigen omgeving achterlaten, te leren begrijpen. De verhalen, bij elkaar gebracht in een film van ongeveer 45 minuten, leveren ook een bijdrage aan de voorstelling van speelfilm (“De ondergrondse vergeet niet…”) en documentaire die in november 2017 gezamenlijk in première zullen gaan.

De werkgroep verhalenfilm onder leiding van Peter Donkers blijft op zoek naar mensen die hun verhalen willen vertellen, of die iemand anders kennen die iets bijzonders uit de tijd 1940-1965 heeft meegemaakt en daarover kan en wil vertellen. Bent u die persoon? Neem dan s.v.p. contact op via de website www.regiofilmproducties.nl of mail naar info@regiofilmproducties.nl Liever bellen? Peter Donkers: 06-54906411.

“Wij maken eerst een informeel praatje, zonder camera of recorder” zegt Peter Donkers ter geruststelling. “Pas daarna beslissen we samen of we het verhaal opnemen en uitzenden”.

voorbeelden

Feiten en anekdotes versterken beeld jaren 40/60

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

We zijn blij met deze en andere sponsors

team1
team2
team3
team4
team5
team6
team7
team8
team9
team10
team11
team12
team12
team12
team12
Back to Top