De stichting Regiofilmproducties heeft het mogelijk gemaakt dat de actie svan de groep Homeride Daddies is gefilmd en gepresenteerd.

Een groep mannen uit de omgeving Uden, Heeswijk-Dinter, Rosmalen heeft het plan opgevat om zich als groep in te zetten voor een fundraising voor het Ronald Macdonald huizen. Op 22 en 23 juni 2018 was de fietstocht 500 km voor het goede doel.

Filmers van Regiofilm en allen ook lid van de videovereniging Shot71 uit Berlicum waren erbij om opnames te maken.

Kamer 088 verteld het verhaal over de Homeride Daddies. Deze documentaire gaat verder dan alleen de HomeRide. Het geeft een kijkje in het prive-leven van de gezinnen welke gebruik hebben gemaakt van de Ronald McDonaldhuizen. Uiteraard gecombineerd met beelden van de HomeRide. Een indringende docu die als bekroning op een enerverend jaar.

De documentaire neemt je ook mee naar de privésfeer van de fietser en de ziekteproblemen bij hun kinderen waarmee zij te maken hebben gehad.De betrokken fietsers gaven aan de enorme inzet in het weekend a ook te hebben ervaren als een afsluiting van het hoofdstuk.

Regiofilm heeft de kosten gedragen van de organisatie van de film en presentatie op 21 januari 2019. Na afloop was er een inzameling voor de Ronald McDonaldhuizen..

.Homeride21janauribd