Stichting Regio filmproducties
RSIN: 8561.74.324
KvK: 655 88 673
Jonker Speelmanstraat 22
5473CB Heeswijk-Dinter
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Doelstelling:
Het ontwikkelen, produceren en vertonen van filmproducties en het betrekken van jong talent bij het filmproces en overdragen van kennis en ervaring

De stichting heeft een algemeen karakter en staat los van politieke- religieuze- en/of maatschappelijke overtuigingen.
Met haar doelstelling beoogt de instelling het algemeen, cultureel belang te dienen. 

 

Bestuur:
Voorzitter: Ton Lunenburg
Penningmeester:  Christ van Liempd
Secretaris: Henny van der Burgt

Beloningsbeleid:

De leden van het bestuur ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden, conform artikel 4 lid 6 van de statuten. Onkosten gemaakt in het kader van het uitoefenen van hun bestuursfunctie kunnen worden vergoed, mits niet bovenmatig .De stichting heeft geen personeel in dienst.

Activiteitenverslag:

De stichting is opgericht op 7maart 2016. In 2015 is door een groep leden van de videoclub Shot-71 uit Berlicum, onderzocht of de doelstelling haalbaar zou kunnen zijn.
In de aanloop naar de eerste opname dagen (oktober – november2016) zal de stichting zich bezig houden met de uitvoer van het promotie en wervingsplan. Daarnaast zullen volgens het projectplan alle voorbereidingen plaatsvinden om de opnamen voor te bereiden.
Aangezien we een fondsverwervende stichting zijn hebben wij de status van culturele ANBI aangevraagd en zullen we aan het einde van ons boekjaar een balans met toelichting en de staat van baten en lasten publiceren.
Naar verwachting zullen de doeluitgaven in 2016, € 3500,- bedragen waarvan 70% aan de directe productiekosten van het eerste deel van de speelfilm “de ondergrondse van Berlicum”. Daarnaast zal 15% besteed worden aan promotionele activiteiten en de rest aan oprichting- en beheerkosten.