Shot ’71 50 jarig jubileum

Shot ’71 – 50 jarig jubileum

In 2021 bestaat de audiovisuele vereniging Shot ’71 50 jaar. Onze verenging is in die 50 jaar steeds vitaal gebleven in de 3 verschillende groepen die onderdeel vormen van onze vereniging: FOTOGROEP, VIDEOGROEP en AUDIOVISUELE GROEP.

Het voortbestaan als vereniging is tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid. Met de komst van internet en andere vrijetijdsbestedingen is een vereniging niet meer de vorm die vanzelfsprekend bij hobbyisten past. Shot ’71 heeft steeds weer een weg gezocht om nieuwe ontwikkeling aan te bieden aan leden. Deze leden vinden dat interessant genoeg om ook lid te blijven. Ook nieuw leden weten regelmatig de weg te vinden naar één van de 3 shot activiteiten.

Van elkaar leren en inspireren is belangrijk

De bijeenkomsten van de groepen zijn belangrijk om elkaar te blijven ontmoeten en ook om elkaars foto’s en video’s te zien en ook suggesties te doen waar het anders of beter kan. Ook kun je leren van elkaars onderwerpen. Waar het ene lid beter is in macro opnames legt een ander lid een accent op portretten of landschappen. Bij de videogroep zie je leden die zich richten op natuuropnames en anderen weer op korte documentaires.

Kortom voor ieder lid is er wat te halen, ook nog aangevuld met uitleg over diverse programma’s waar hobbyfotografen en videografen mee werken.

In 2021 diverse activiteiten gepland

In ons jubileumjaar zijn diverse activiteiten gepland, allen voor bezoekers gratis toegankelijk. Via de website en nieuwsbrief volg uitnodigingen voor deze activiteiten.

Maar…..ook voor Shot ’71 is het nog onzeker of de geplande activiteiten in 2021 door kunnen gaan. De feestelijke nieuwjaarsreceptie van begin januari 2021 is helaas komen te vervallen.

Volg de Shot website voor de geplande activiteiten, en geniet net als wij van al onze mooie foto’s, video’s en AV presentaties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *